Online munka, befektetés, pénzkereset, HYIP

főoldal fizetési processzorok befektetés egyéb pénzkereset hírek kapcsolat


A friss hírektől az éppen eszembe jutó gondolatokig itt mindent megtalálsz.

2012. április

<<   legfrissebb hír  első hír 

Kelt: 2012.04.30. 21:00

Mivel felkerült az ajánlott oldalak közé egy újabb lehetőség, ezért újra jelentkezem. Továbbá jó hír, hogy a Favorit 1-től megérkezett az 1. kifizetésem pontosan a megadott határidőre.


Kelt: 2012.04.30. 13:15

A JBP restart tovább csúszik. Nem tudom mire vélni, de ez van. Viszont a szerver leállások miatt 04.26-án sok ember nem tudta elérni az oldalt, ezért arra a napra senki nem kapott jóváírást. Azóta rendben megy tovább.

Megjelent egy közlemény a Royalty7-ről (Favorit 3) a www.gov.im oldalon. Arról tájékoztatnak, hogy a Royalty7 nem bejegyzett vállalat és számítsunk rá, hogy csalás áldozatai lehetünk. Én ezen nem lepődtem meg, hiszen több helyen leírom milyen kockázatot vállalunk ezekkel az online befektetésekkel. Viszont mivel tudomást szereztem erről a közleményről nekem is kötelességem tovább adni, hogy tudjatok róla, mert lehet, hogy pánikot kelt és esetleg ezért jelentkezhetnek problémák az oldallal. A közlemény 2012.04.10-én jelent meg, én meg 04.11-én fizettem be az oldalra :). Azóta viszont napi rendszerességgel indítok kiutalást és a pénz mindig rendben megérkezett. Az utolsó szombat reggel. Szóval mindenki döntse el, akar-e így is befektetni vagy sem.

Egyébként minden oldalon rendben zajlanak a jóváírások és a kifizetések is. Ha minden igaz ma két újabb program kerül fel az oldalra, persze csak ha sikerült összeírnom minden infót.


Kelt: 2012.04.26. 9:12

A JBP hírlevélben közölte a tagokkal, hogy új biztonsági fejlesztéseket hajtanak végre, megbízhatóbb szervereket telepítenek. Ezért (ahogyan azt tegnap tapasztalhattuk) az oldal időnként nehezen, vagy egyáltalán nem elérhető. A restart képzés viszont zökkenőmentesen megy. Ezen a héten már meg is fog történni a restart, ami ugyebár csak a 2012.03.24. előtt készült számlákat érinti (bár azt írják, hogy pár nap eltérés lehet) és a 04.07. utáni befizetésekre (pozícióvásárlás) sem lesz hatással. A kikért pénzeket is egy nappal később kapják meg a tagok a fenti munkálatok miatt. Mindezért természetesen elnézést kérnek.

Tegnap egyébként én is tapasztaltam délután a leállást, viszont nálam elég gyorsan újra működött és a napi jóváírás is a szokottnál előbb volt a számlán.

Az elmúlt nap egyébként is bővelkedett izgalmakban, mert (a ma kapott levelekből is kiderül) több oldalt is hacker támadások értek, de úgy tűnik mindegyiknek sikerült kivédenie ezeket, mert reggelre már mind elérhető volt és a jóváírások, valamint a kikért pénzek is megérkeztek. Úgy tűnik ezeket az izgalmakat szokni kell, mert ebben a szakmában mindennaposak lesznek :)

Este már küldtem ki hírlevelet az oldal hírlevélküldő moduljának segítségével, viszont én azt tapasztaltam, hogy az egyik helyen az „ü” betű helyett egy kódot írt a levélbe. Megkérnék mindenkit, hogy jelezzen már vissza az, akinek szintén benne volt ez a hiba. Köszi!

Ma is sok munka áll előttem, úgyhogy vágjunk is bele.


Kelt: 2012.04.25. 23:30

Ma két új oldallal bővült a befektetési részleg. Érdemes megnézni, mert mindkettő régóta jól működő és jól fizető oldal elég jó hozammal.

Az oldalsávból viszont kivettem a monitorig oldalakat. Ezek most a befektetések menü alól érhetők el és egy külön oldalt kaptak.

A Royalty7 még mindig rendesen fizet. JBP-n (favorit 2) pedig még mindig nem volt restart, pedig már ígérik egy ideje. Már nagyon várom pedig, hogy lesz-e valamilyen hatással rám, vagyis a pozícióimra. Egyelőre minden oldal jól működik és szépen adja amit ígért. Csak így tovább!


Kelt: 2012.04.23. 00:47

Ahogy azt látjátok sikerült átöltöztetnem az oldalt a hétvégén :). Találtam egy új monitoring oldalt is (MNO), az oldalsávban ez is gyorsan elérhető.


Kelt: 2012.04.20. 21:47

Tegnap a McDonalds részvény a nyitást követően mélyrepülésbe kezdett és el is sodort magával. Ma két új pozíciót nyitottam. AUDUSD H1 long még reggel (ez már nullába is van húzva) és később USDJPY H4 long (ez azóta megtorpant, de reméljük elindul a február elején kezdődő emelkedő trend irányába).

Ma végre minden pénz megérkezett a célállomásra :) A nap viszonylag nyugalomban telt. Este végigszaladtam a befektetéseimen és örömmel nyugtáztam, hogy minden oldal rendesen fizetett :).

Ez a weboldal készítés meg annyira felpörgetett, hogy tegnap úgy döntöttem, lesz egy kis arculatváltás. Már majdnem készen vagyok mindennel, de van még pár oldalnyi munka. Hétfőre remélhetőleg új ruhát kap az oldalam ;)


Kelt: 2012.04.19. 18:21

Ma kicsit morcosan indult a napom, mert hétfőn 3 helyről indítottam el kiutalást és nemcsak hogy egyik sem érkezett meg, de az egyikről semmi infó (egy pókerterem), a másikkal (xChanger) kapcsolatban levélváltás után közölték, hogy egyelőre nem tudják továbbítani a pénzem legyek türelemmel, a 3. helyről pedig ma kaptam levelet, hogy végre elindították az utalást (MB). Ezt megelőzően még reggel az egyik magyar HYIP híroldalra próbáltam belépni és egy hackelt oldal fogadott valami arab dumával. Mit mondjak, ennyi jó hír után valahogy nem éreztem túl jól magam a bőrömben. Az öröm fokozására két pozícióm is bezárult a forexen :), de szerencsére már kis pluszban voltak.

Majd némi szieszta után végre megérkezett a pénzem az új online bankba (LibertyReserve) és gyorsan el is indítottam a következő projektet, nehogy kihűljön a pénz. Később ez is bekerül a befektetések közé.


Kelt: 2012.04.18.

Ma írtam pár sort a részvény és deviza kereskedésről az egyéb pénzkereseti lehetőségekhez és ennek kapcsán az oldalsáv kibővült az éppen futó pozícióimmal. 2 napja felvettem egy újabb HYIP oldalt a listámra, vagyis újabb befektetést eszközöltem. A monitor oldalakon csupa jó visszajelzés van róla, de nekem valamiért nem volt szimpatikus az oldal elsőre (volt valami fura rossz megérzésem) és úgy is döntöttem, hogy inkább nem bántom. Aztán 1 óra múlva csak belém bújt a kisördög és befizettem, de csak egy keveset. Ez is napi jóváírást eszközöl és ma indítottam kifizetést is. Mire lenyomtam a gombot, azonnal jött az email, hogy a pénz megérkezett :). Na ilyet se láttam még eddig. Maga az oldal túl egyszerű, nem vitték túlzásba a rizsázást. Meglátjuk meddig bírják. Holnap lehet, hogy kiteszem ezt is.

Favorit 1-en a tegnapi kiutalás után újra tőkésítem a napi profitot. Néhányan panaszkodtak, hogy nem kaptak jóváírást 16-án, nálam nem volt semmi gond, sőt még korábban is jött, mint szokott. Favorit 2-n viszont 16-án nem jött jóváírás és azzal az 1 nappal azóta is lógnak. Tegnap és ma időben érkezett. Favorit 3 rendben fizet minden nap pontosan időben és eddig a kifizetés is rendben zajlik. Minden nap rendesen megkaptam reggelre.

Már vannak kiszemelt újabb programok, csak a pénzem még az éterben kóvályog valahol, amit MB-ről indítottam és a pénzváltó sem teljesítette az ígért határidőre a váltást. Ennek csöppet sem örülök.

A ma kiírt pozícióim a tőzsdén még mind megvannak, bár nagyon nem akaródzik nekik elindulni a várt irányba. Kettő már nullába van húzva, kettőn csökkentettem a kockázatot és a maradék kettő még teljes kockázatban. Jöhetne már valami biztató elmozdulás.

Ma találkoztam egy programmal az egyik monitor oldalon, amit nagyon reklámoznak és gondoltam megnézem mit mesél magáról. Állítólag az ezüsttel történő kereskedésből származik a profit, amiből a befektetőket szándékoznak kifizetni. Nos be is illesztettek egy szép grafikont, amin egy heti (W1) felbontású chart látszik és nagyon szépen folyamatosan emelkedik a grafikon. Pont olyan, mint amit én is betettem az aranyról :). Nem véletlen, hiszen szinte ugyan úgy mozognak. Az egyetlen bibi csak az, hogy az ő grafikonjuk is 2011-ben véget ér és a lassan 1 éve tartó szenvedés nem látható rajta. Ezek után valahogy nem éreztem ingerenciát a befektetésre. Persze ettől még mehet nekik jól, csak nem értem miért titkolják a folytatást.

Póker tegnap volt, ma már nem fér bele az időbe.


Kelt: 2012.04.17.

Ma újabb befektetési programmal bővült az oldal, megérkezett a Favorit 3. 2012.04.12-én indítottam a 30 napos programot és eddig rendben fizetett. Este indítom a kiutalást AlertPay-re és reggel ébredéskor már ott van. Ma a Favorit 1 jóváírása is kifejezetten gyors volt. Már kora reggel megtörtént és innen is elindítottam a 2. kifizetést AlertPay-re. Ez sajnos kicsit hosszabb idő, mert 2012.05.07. napot jelölte meg a pénz kiérkezésére. De bánja kánya, csak fizessen ;)


Kelt: 2012.04.16.

Videólejátszás probléma megoldva. Végre foglalkozhatok a programok gyűjtésével.


Kelt: 2012.04.17.

Lassan, de biztosan alakul az oldal. Mivel többen is kérték, ezért mégis csináltam segédanyagot az Alertpay regisztrációhoz és a bankszámla hozzáadáshoz, illetve befizetéshez videó formájában. Az egyetlen probléma, hogy eredeti méretben nem jól látható, ha meg kitesszük teljes képernyőre, akkor meg kilóg a képből az alja és a teteje. Minden nem lehet tökéletes :). Intézkedtem az ügyben, egyelőre nem tudok mást tenni, mint várok.

Ezen kívül történt némi finomítás a befektetéseknél. Egyrészt maguk a befektetések átkerültek egy aloldalra, méghozzá az Ajánlott oldalakhoz, és lesz egy ugyan ilyen aloldal SCAM - tiltó lista néven, ahová a problémás oldalak kerülnek majd, remélhetőleg minél később. A szövegezésben is volt egy kis finomítás, mert beleestem a számok bűvöletébe és hozamnak írtam azt, ami végülis nem teljesen az (sajnos vannak olyan oldalak, amik ebből a szempontból kissé félrevezettek).

Jelenleg két befektetési programról közlök információt, de már egy harmadikba is beszálltam. Néhány nap tapasztalat után az is felkerül az ajánlott oldalakhoz.

Hétvége lévén illő lenne pihennem, de nagyon sok még a munka az oldallal, úgyhogy tolom a melót gőzerővel.

Nektek jó pihenést kívánok és nézzetek vissza sűrűn, mert sok újdonság jön még!


Kelt: 2012.04.17.

Az első hír. Hirtelen azt sem tudom hol kezdjem :). 2012.03.16-án tette fel nekem a kérdést az egyik ismerősöm, hogy érdekelne-e egy, az interneten végezhető munka, ami pár percet vesz igénybe és elég jól lehet vele keresni. Mivel a regisztráció nem került semmibe és még bónuszt is kaptam (pókerjátékos lévén tudom mit jelent ez), simán belevágtam. Néhány nap ismerkedés és infógyűjtés után számomra nyilvánvalóvá vált, hogy egy nem mindennapi lehetőséggel találkoztam és egyszer csak azon kaptam magam, hogy megtörtént az első online oldalra történő befektetésem. Bevallom kellemesen furcsa érzés nap mint nap belépni az oldalra és megnézni mennyit kamatozott a pénzem addig, amíg én aludtam. Kis országunkban ez olyan, mint egy álom, szó szerint hihetetlen.


Azért is indítottam ezt az oldalt, hogy egyrészt bizonyítékul szolgáljon az ide látogató számára, hogy ez mégsem az és nap mint nap nyomon lehessen követni, hogy miként alakulnak az online pénzkereseti lehetőségek és befektetések.

Néhány gondolat magamról: idén töltöttem be a 40. életévemet és közel 20 éve vagyok jelen az interneten a már sokak számára jól ismert pborisz néven. Így ha valaki netán ismeretlenül téved az oldalra, nem kell sokat kutatnia, hogy megtaláljon a világhálón. 2008. áprilisa óta vagyok jelen az online póker világában és 2008. szeptembere óta vezetem a naplómat a Pokerstrategy.com (világhírű pókeriskola) oldalán. 2011. júniusa óta a Pokerstrategy.com felkérésére kézelemzőként dolgozok az oldalon (online játékosok pókerleosztásait elemzem napi rendszerességgel), amit nagyon szeretek csinálni sokak megelégedésére. Ezen kívül tőzsdei kereskedéssel is foglalkozom, amivel a múlt évben ismerkedtem meg. 2011. volt az ismerkedés, tanulás, tesztelés és a saját stratégiám kidolgozásának az éve, idén januártól pedig már élesben kereskedem (eddig sikeresen). Ez alatt a 20 év alatt, amit a világhálón töltöttem nagyon sok ismerősre tettem szert és bizony jólesik olyan visszajelzéseket és leveleket kapni, hogy sokan bíznak bennem és hiteles személynek tartanak. Igyekeztem az maradni mindig és őszintén leírni a véleményem mindennel kapcsolatban. A naplómban azért elég jól látszik, hogy én is ember vagyok és bizony el tud szakadni a cérna időnként :). De bizony akik már kicsit is ismerik az online pókert és a tőzsdei kereskedést, azok tisztában vannak vele, hogy ezek magányos szakmák és pszichésen nagyon komoly mértékben megterhelőek. Ezért különösen fontos a mentális állapot minden nap és gyakran különböző technikákat kell alkalmaznunk, hogy koncentrálni tudjunk és ne kövessünk el nagy hibákat. Mert azok bizony súlyos következményekkel járnak, mivel a mi munkaeszközünk a pénz, méghozzá a saját tőkénk és ha ezt elveszítjük vége a munkának. Egy családdal a hátam mögött pedig különösen fontos ez.

Azt hiszem bevezetőnek ennyi éppen elég lesz :)

<<   legfrissebb hír www.netjobs.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!