Online munka, befektetés, pénzkereset, HYIP

főoldal fizetési processzorok befektetés egyéb pénzkereset hírek kapcsolat


A fizetési processzor egy olyan online szolgáltatás, amin keresztül lehetőségünk van az interneten vásárolni, be- illetve kifizetéseket eszközölni. Így nem kell minden weboldalon megadnunk a bankkártya adatainkat, hanem elég, ha ezt az úgynevezett „pénztárcát” feltöltjük a kártyánkkal, vagy banki átutalással (ez több esetben belföldi utalással is megoldható) és innen intézzük a fizetéseket.

A tapasztalatok alapján a befektetést és egyéb pénzkereseti lehetőségeket kínáló oldalak a Payza (volt Alertpay) Liberty Reserve, SolidTrustPay és a PayPal fizetési processzorokat használják, míg az online póker és a tőzsdei kereskedés világában a Moneybookers a legelterjedtebb.

A világhálón számtalan részletes képekkel, videókkal illusztrált leírást találhatunk a regisztrációs folyamatokról és ezek használatáról, ezért én nem szeretnék erről itt most információt közölni, csak bemutatom az általam is használt fizetési processzorok logóit, amiről azonnal felismerhető lesz bármelyik oldalon.

A bannerekre kattintva tudtok regisztrálni.

Payza:


Mivel a Payza (Alertpay) a leggyakrabban használt fizetési processzor az olyan típusú befektetésekhez amik az oldalamon találhatók és többen kérték, ezért kivételt teszek és készítek hozzá segédanyagot.

 

A következő linken két videót találsz:

Payza regisztráció, bankszámla hozzárendelés és befizetés (Deposit):További fizetési processzorok:

PAYPAL


Moneybookers

 

LibrtyReserve

 

SolidTrust Pay

 

Mivel a fizetési processzorok között nem lehet máshogy pénzt mozgatni, csak ha hazautaljuk a pénzünket és onnan vissza a másikba, megfizetve a pénzváltást és többszörös banki költségeket, ezért lehetséges, hogy jobban megéri igénybe venni egy pénzváltó oldal szolgáltatásait. Néhány esetben nincs is más lehetőségünk.

 

Én ezt az oldalt néztem ki:

xChanger.org E-Currency Exchangerwww.netjobs.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!